Alles-in-een-pakket

Als u goedkoop uit wilt zijn op het gebied van telecom, kies dan voor een alles-in-een-pakket. Deze pakketten bevatten: internet, bellen en (digitale) tv. Het wordt ook wel Triple play genoemd. Bijna alle grote telecombedrijven bieden alles-in-een-pakketten aan.

Waarom een alles-in-een-pakket?

Een alles-in-een-pakket is in de meeste gevallen veel goedkoper dan een los abonnement per telecomdienst van verschillende providers. Dit komt omdat als u een alles-in-een-pakket kiest, u een grotere aankoop doet bij een telecombedrijf. Zij willen natuurlijk dat veel mensen van al hun diensten gebruik maken. Daarom stimuleren ze deze aankopen door scherpe aanbiedingen op alles-in-een-pakketten te geven.
Daarnaast hoeft u niet meer op 3 losse contracten te letten. U heeft alleen nog maar te maken met één provider. Daarbij hoef je niet langer meer apart tv, bellen en internet bestellen. Ook ontvangt u nu maar één rekening voor alle telecomdiensten.

Welk alles-in-een-pakket moet ik kiezen?

Dit is voor ieder verschillend. De een hecht veel waarde aan snel internet en de ander aan veel tv zenders. Wanneer u weet wat uw voorkeuren zijn, is het nog een opgave om het goedkoopste alles-in-een-pakket te vinden. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel vergelijkingssites waar u alles-in-een-pakketten van verschillende telecombedrijven kan vergelijken. U kunt bijvoorbeeld bij Overstappen.nl en Easyswitch.nl uw voorkeuren aangeven en vervolgens vele alles-in-een-pakketten met elkaar vergelijken.

~ Telecomfeitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *