Samsung introduceert 4 september hun Smartwatch

Op 4 september zal Samsung op het UNPACKED Episode 2 evenement hun eerste SmartWatch introduceren samen met de Galaxy Note III. De SmartWatch heeft de naam Galaxy Gear en dient als een accessoire voor de Samsun Galaxy telefoons.

Gelekt concept met patenten

Het is nog niet bekend hoe de Galaxy Gear SmartWatch eruit gaat zien. Wat wel naar buiten is gelekt zijn de patenten die Samsung heeft aangevraagd voor hun SmartWatch concept. De patenten voor het concept zijn geregistreerd op 31 mei. De afbeeldingen van het concept kunnen erg afwijken van het uiteindelijke design van de SmartWatch, maar kan ook de basis vormen van het ontwerp. Op de volgende onderdelen zouden patenten aangevraagd kunnen zijn:

patent samsung smartwatch galaxy gear

Hieronder het concept van de SmartWatch Galaxy Gear:

concept samsung smartwatch galaxy gear

Mogelijke design van Samsung SmartWatch

Hoe de SmartWatch van Samsung eruit gaat zien weten we pas zeker op 4 september. Maar om een idee te krijgen bij het concept van de SmartWatch Galaxy Gear heeft British Voucher Codes Pro alle patenten en octrooiaanvragen bekeken en op basis daarvan een beeld geschetst. Daarin stond bijvoorbeeld dat Samsung een patent aanvroeg voor een flexibel scherm. Volgens British Voucher Codes Pro zou de SmartWatch van Samsung er als volgt uit kunnen zien:

design samsung smartwatch galaxy gear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *