Samsung komt ook met gouden smartphone

Apple en Samsung zijn grote concurrenten van elkaar op het gebied van mobiele telefonie. Beide partijen proberen elkaar regelmatig af te troeven met de iPhone en Galaxy series. Nadat Apple enkele weken geleden een goudkleurige iPhone aankondigde, komt nu ook Samsung met een gouden smartphone.

Gouden smartphone

De Amerikaanse techgigant heeft net iPhone 5S gelanceerd in haar thuisland en de grote concurrent uit Zuid-Korea kondigt aan ook een goudkleurige telefoon te willen aanbieden. Samsung is van plan om de gouden versie van de Galaxy S4 alleen te verkopen in het Midden-Oosten. Er zijn twee varianten op deze nieuwe modellen, één in Gold Pink en één in Gold Brown. Of er ook een wereldwijde lancering volgt is nog niet bekend. Ook de prijs van de nieuwe uitvoeringen zijn nog niet vrijgegeven door Samsung. Wel is het bekend geworden dat de specificaties geheel identiek zijn aan die van de originele Galaxy S4.

Curved-smartphone

Het Zuid-Koreaanse bedrijf doet niet enkel inspiratie op bij andere concurrenten. De organisatie is zelf volop bezig met nieuwe technologieën en het ontwikkelen van nieuwe producten. Samsung kondigde eerder aan een telefoon uit te brengen met een gebogen scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *