Telfort biedt tweedehands smartphones aan tegen scherpe prijzen

Telfort biedt consumenten sinds deze week de mogelijkheid om tweedehands smartphones te kopen via de eigen online store en via Marktplaats Outlet.

Tweedehands smartphones

Het doel van Telfort is om smartphones betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. De provider geeft aan in te springen op de behoeften van consumenten om betaalbare kwaliteitsproducten te kopen. Martine Husmann, directeur van Telfort, geeft aan dat de tweedehands goedkope smartphones zo goed als nieuw zijn. “De telefoons gaan door een uitgebreide kwaliteitscontrole, waarbij tevens oude gegevens worden verwijderd en het scherm krasvrij wordt gemaakt”. Indien nodig wordt ook de buitenkant van het toestel hersteld. Volgens de website kan het overigens wel zo zijn dat er elders op het toestel krasjes worden gevonden.

Tweedehandstoestel in combinatie met simonly

Als consumenten een tweedehands toestel van Telfort aanschaffen, geldt er een garantie van 3 maanden en een zichttermijn van 7 dagen. Overigens worden de reeds gebruikte toestellen aangeleverd in een “mooi doosje”. Tevens ontvangt de koper een nieuwe lader en headset. In eerste instantie zal Telfort een beperkt aanbod van populaire smartphones introduceren waaronder de iPhone 4 en 4S, de Samsung Galaxy S3 en de HTC One X. In tegenstelling tot de abonnementen van Telfort, waar telefoons worden geleaset, worden klanten nu direct 100% eigenaar van het toestel. De toestellen worden in combinatie met simonly-aanbiedingen aangeboden. Zowel bestaandeTelfort-klanten als nieuwe klanten kunnen ingaan op de aanbiedingen met tweedehandstoestellen.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *