iPhone 7S en iPhone 8 krijgen verschillende nieuwe functies

Volgens de website iPhone.nl worden er over enkele maanden drie nieuwe iPhone modellen op de markt gebracht. Het zou in ieder geval gaan om de iPhone 8 en de iPhone 7S (Plus). Niets is nog officieel, dus het gaat om geruchten en voorspellingen die vaak afkomstig zijn van analisten en bronnen rondom Apple. Vaak kloppen deze echter redelijk goed.

Over de iPhone 8 wordt gezegd dat deze een OLED scherm krijgt. Zo’n OLED scherm heeft het voordeel zonder achtergrondverlichting te kunnen, wat zorgt voor een beperkter stroomverbruik. Ook zendt OLED zelf licht uit, waardoor de kijkhoek veel groter is ten opzichte van bijvoorbeeld een LCD scherm. De iPhone 7S en de iPhone 7S Plus zouden daarentegen wel worden voorzien van een ‘gewoon’ LCD scherm. Deze toestellen zouden ook normale schermdiagonalen krijgen van 4,7 inch en 5,5 inch. De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk een groter scherm, dat ook vrijwel de hele voorkant beslaat.

Verder wordt verwacht dat de iPhones met een 5,5 inch scherm – waarschijnlijk de iPhone 7S Plus – worden uitgerust met 3GB DRAM, oftewel behoorlijk veel werkgeheugen. Van alle drie de nieuwe iPhone modellen wordt ook nog gezegd dat ze een ‘Lightning-poort’ met in gebouwde ‘USB © power delivery’ krijgen, om zeer snel opladen mogelijk te maken. Over de opslag wordt door analisten voorspeld dat er geen 32GB iPhone toestellen meer komen, maar juist alleen toestellen met 64GB en 256 GB opslag. Deze opzet zou tegemoet moeten komen aan de wensen van iPhone gebruikers, die namelijk steeds meer opslag verlangen op hun toestel.

 

Bron: iPhone.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *