Optimale bescherming voor jouw Samsung-toestel

Je telefoon is je alles. Je kan het ontkennen, maar zo is het tegenwoordig toch echt gesteld. Je houdt er je relaties mee in stand, je houdt je agenda bij, je regelt er zaken voor je werk mee en nog veel meer. Dat je telefoon dan op een dag kapot zou kunnen gaan, is je grootste nachtmerrie. Een goede bescherming is dus een must. Dit kan op veel verschillende manieren. In deze blog worden een aantal manieren aan je voorgelegd.

Gebruik een screenprotector

De misschien wel meest voorkomende schade is een kapot beeldscherm doordat je je telefoon hebt laten vallen. Vaak werkt je telefoon hierna nog wel gewoon, maar is het uitermate lastig om dingen nog goed te kunnen lezen op je scherm. Een schermreparatie kan al gauw hoog in de kosten oplopen. Voorkomen is dus beter dan genezen. Een kapot beeldscherm voorkom je makkelijk door een goede screenprotector op je scherm te plaatsen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat krassen niet in je beeldscherm kunnen komen. Je hebt verschillende soorten protectors, maar die van glas beschermen je scherm het best.

Zorg voor meer grip

Ben jij zo iemand die ‘s avonds met haar telefoon in bed ligt en de telefoon nog wel eens uit je  handen laat glijden vol op je gezicht? Dan is een PopSocket zeker iets voor jou. Een PopSocket plaats je op de achterkant van je telefoon en zorgt voor meer grip tijdens het vasthouden van je telefoon.

Schaf een goed hoesje aan

Een goed hoesje om je telefoon is de meest voor de hand liggende optie om je telefoon te beschermen, maar toch doet niet iedereen dit altijd. Het zou namelijk ten koste gaan van het mooie, strakke uiterlijk van je toestel. Dit hoeft zeker niet altijd het geval te zijn! Fooncase heeft bijvoorbeeld een groot aanbod van leuke Samsung hoesjes voor vrijwel alle toestellen. Er zijn verschillende soorten telefoonhoesjes, van siliconen bumpers tot leren bookcases. Er zit dus altijd wel een hoesje bij dat past bij jouw wensen en behoeftes. Een hoesje zorgt uiteraard voor een betere bescherming van je telefoon en geeft daarnaast ook extra houvast. En dat zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van je smartphone zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *