Deze vijf smartphones moet je kopen

Als er een jaar is dat we veel nieuwe smartphones gaan zien, is het geen 2017. Volgens veel kenners lijkt het namelijk erop dat de algehele smartphonemarkt aan het teruglopen is. Dat is zonde, want we lijken de strijd vooral te verliezen aan Chinese en Japanse smartphonemakers. Oppo lijkt vooral een geduchte speler te zijn.

Wij zijn echter geïnteresseerd in wat het internet vond dat de beste toestellen van het afgelopen jaar waren. Wij gingen op onderzoek uit en kwamen met deze vijf smartphones die je volgens het internet moet kopen voor de dag.

Google Pixel

Of je nu eerder geïnteresseerd bent in het XL model van de Google Pixel of het standaard model, het is een machtig toestel geworden. De eerste echte Google smartphone, Google is er ongelofelijk trots op. Dat mag het ook zijn. Met een onmogelijk goede camera en krachtige processor is dit toestel een van de beste die we ooit hebben gezien.

iPhone 7

Maar dan de iPhone 7. Kon dit meest recente Apple toestel nog wel op tegen de superkrachten van Google? We weten nog steeds niet of we echt een winnaar kunnen aanwijzen. Alhoewel de iPhone 7 Plus ditmaal een stuk beter vonden presteren dan de 7, is het wel een flinke strijd geworden. Wij zouden toch de voorkeur geven aan de Google Pixel.

Sony Xperia X

Op diezelfde techsite was te lezen dat de Sony Xperia X een prima toestel is voor de prijs. Weer waterdicht (dat kennen we ondertussen al even) en nog steeds een prachtig toestel. Alleen om dit toestel te kopen omdat het beter zou zijn dan een 7 of Pixel? Nee, daar branden wij onze vingers niet aan.

Samsung Galaxy s7

Wat is Samsung toch een bedrijf dat voortdurend snakt naar positieve aandacht. Nadat het even niet zo lekker ging met de s7 Edge, heeft het zich kunnen herpakken met de overige toestellen van Samsung.

Het bedrijf heeft, zoals straks ook te lezen, gelukkig nog wel meer goede toestellen op de markt gezet.

iPhone SE

Als we het over prijs kwaliteit hebben, dan heeft de iPhone SE gegarandeerd gewonnen. Dit toestel, ofwel budgetmodel, van Apple heeft namelijk zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs verwerkt in een oogverblindend mooi apparaat.

Volgens honderden, misschien wel duizenden, mensen was dit toestel een fout. Apple had namelijk nooit met een goedkoop model op de markt mogen komen. Maar zijn wij het hier mee eens? Nee, dat zijn we niet. Wat we wel willen, is meer van zulke toestellen. Want smartphones moeten betaalbaarder worden.

Samsung A3 & A5

Moeten we perse kiezen voor een toestel dat op het moment de beste deal geeft voor de laagste prijs? Dan valt onze keuze toch op twee modellen, wel beide van de hand van Samsung. De Samsung A3 & A5 zijn twee supertoestellen met een ongelofelijke processorkracht voor een nog lagere prijs dan de iPhone SE. Voor € 329 neem je de Samsung Galaxy A3 al mee en leg je 100 euro bij, dan kan je ook de Galaxy A5 kopen.

Deal van de eeuw? Wie weet.

Bron: uitgekotst.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *