iPhone laten vallen

Je iPhone laten vallen, het is helaas iets dat vaak voorkomt. Misschien viel hij uit je tas, glipte de telefoon uit je handen of erger, viel hij met een plons de wc in. De ene val brengt natuurlijk meer schade aan dan de andere val. Maar een kapot scherm is het meest voorkomende probleem na het laten vallen van je iPhone. Omdat voorkomen beter dan genezen is, is een goed hoesje aan te raden. Hoesjes zijn er in allerlei soorten en maten, vooral voor de iPhone. Een flipcase met magneet beschermd de smartphone van beide kanten en bijvoorbeeld een click-on hoesje zorgt ervoor dat vooral de achterkant goed beschermd is. Een goed hoesje is een belangrijke investering. Heb je een hoesje dat iets duurder is maar naar behoren werkt? Dan bespaar je uiteindelijk een hoop op telefoon reparaties. Is het kwaad al geschiedt? Dan laat je je iPhone repareren en zorg je de volgende keer voor goede bescherming.

iPhone laten vallen en een kapot scherm

Ben je de sjaak en is je scherm kapot? Al lijkt het misschien even het einde van de wereld, de telefoon kan nog worden gemaakt. Belangrijk bij het repareren is dat je iPhone met originele onderdelen weer in elkaar gezet wordt. De reparatie kan binnen een half uurtje klaar zijn. Soms is het echter zaak om de telefoon in te leveren, en dan krijg je hem na een aantal dagen weer zo goed als nieuw opgestuurd.

Waterschade aan je iPhone

iphone waterHeb je je iPhone laten vallen in het water? Dan wordt het vaak wat lastiger. De telefoon kan erg beschadigd zijn. Als eerste hulp kun je je iPhone in een bak met rijst leggen. De rijstkorrels absorberen het water snel en zo valt er meestal nog wel wat te redden. Krijg je de telefoon niet meer aan, breng hem dan naar een reperatiepunt, zoals www.iphoneapk.nl. Hier kunnen ze de telefoon behandelen met een speciale vloeistof, zodat jij weer van je iPhone kunt genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *