‘Foto’s verpakking iPhone 5C gelekt’

Een foto die afgelopen weekend is verschenen op een Chinees sociaal netwerk toont mogelijk de verpakking van de goedkopere versie van de iPhone. Op de verpakking prijkt de naam “iPhone 5C”.

iPhone 5C?

Er doen al geruime tijd geruchten de ronde dat Apple binnenkort een goedkopere versie van de iPhone op de markt gaat brengen. Velen denken daarom dat de foto de verpakking toont van deze budget- iPhone. De recentelijke verschenen foto zorgt voor speculatie over waar de letter C voor staat in iPhone 5C. Sommigen denken aan “Cheap” en “Convenient”. Op andere forums wordt weer gedacht aan “Consumer” en “Comfort”. Toch lijken de meeste mensen te denken dat de letter C staat voor “Color” en denken dat de telefoon is verschillende (felle) kleuren beschikbaar zal zijn.

iPhone 5S

Apple heeft overigens niet bevestigd dat de foto authentiek is. Als dit het geval is, dan lijkt het zeker om de verpakking van het budgetmodel te gaan, gezien de naam niet helemaal in lijn is met de eerder verschenen iPhone-modellen. Dit duidt volgens fans en liefhebbers op de forums namelijk op een nieuwe lijn van Apple. Naar alle waarschijnlijkheid zal de opvolger van de iPhone 5, de naam iPhone 5S dragen. Volgens de laatste geruchten zal de iPhone 5S, zoals voorgaande modellen, aankomende herfst worden gepresenteerd door Apple. Hetzelfde zou gelden voor de goedkopere versie van de smartphone. Deze versie zou minder functies hebben dan een “normaal” of “premium” model en zal volgens sommigen alleen worden uitgebracht op opkomende markten.
Het blijft dus bij geruchten, maar het is eerder gebleken dat veel forums toch vaak in de juiste richting zitten als het gaat om tenaamstellingen en release datums van iPhones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *