NLE lanceert voordelig Alles-in-pakket

Energieleverancier NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) biedt iets nieuws. Het bedrijf gaat zich namelijk als eerste energieleverancier ook richten op de Alles-in-1 markt. Klanten die nu kiezen voor het Alles-in-1 pakket betalen het eerste jaar slechts €25,95 per maand. Een zeer scherpe prijs voor een pakket met internet, televisie en telefonie. Daarnaast profiteren klanten ook van diverse andere voordelen. Hieronder belichten we enkele van deze voordelen.

FOX Sports voor de voetballiefhebber

Bent u een echte voetballiefhebber? Dan zit u bij de NLE goed. U ontvangt namelijk FOX Sports voor slechts €7,50 extra per maand. Met FOX Sports volgt u altijd en overal live de wedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League, Tweede divisie en KNVB-beker. Daarnaast is het ook mogelijk om de samenvattingen van de Bundesliga en Europa League duels te bekijken. En bent u onderweg? Met de FOX Sports Go App kijkt u via uw tablet of smartphone live naar de wedstrijden.

Inclusief gratis Wi-FI-versterker

Als u nu klant wordt ontvangt u ook nog eens een gratis Wi-Fi versterker. Door het gebruik van de Wi-Fi versterker wordt uw huidige dekking flink vergroot. Hierdoor wordt het mogelijk om ook in de tuin of op zolder te genieten van uw supersnelle internet.

Meer dan 100 zenders

Wanneer u nu kiest voor het Alles-in-1 pakket van de NLE dan ontvangt u standaard meer dan 100 tv-zenders. Hiernaast kunt u het basispakket met haarscherpe digitale kwaliteit upgraden en kiezen voor een van de vele extra zenderpakketten. Op deze manier is er altijd wel een programma dat aansluit bij uw interesse.

Combikorting

Bent u al klant bij de NLE? Dan profiteert u ook nog eens van extra korting. Wanneer u nu kiest voor energie en internet & TV van de NLE dan ontvangt u €25,00 extra combikorting. Meer weten? Lees hier meer over het NLE Alles-in-1 pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *