Onbeperkt sms’en bij Vodafone

Vodafone gaat vanaf 4 maart bij de introductie van nieuwe abonnementen alle klanten onbeperkt sms’en aanbieden. Dit geldt ook voor de goedkoopste abonnementen. De losse sms-bundels zijn dan niet meer te verkrijgen. Dit werd gemeld aan Tweakers.nl.

De nieuwe abonnementen van Vodafone zullen vanaf 4 maart allemaal beschikken over onbeperkt sms’en. Zowel de nieuwe klanten met een standaard abonnement als de klanten met een sim-only abonnement kunnen onbeperkt sms’en. Het onbeperkt sms’en heeft volgens Vodafone geen limiet en is dus echt onbeperkt.

Onbeperkt sms’en + verplicht internet

Naast het onbeperkt sms’en krijgen alle nieuwe abonnementen verplicht internet. De Bel+SMS-abonnementen zullen dan ook niet meer aangeboden worden. Het was al eerder bekend dat Vodafone met 3 Red-abonnementen zou komen, maar nu dus ook met 2 nieuwe Bel+SMS+Web-abonnementen. Het internet dat bij de abonnementen inbegrepen zit, is wel langzamer. Klanten hebben wel de mogelijkheid om een tweede simkaart te kopen voor €5 per maand om dit bijvoorbeeld voor een tablet te gebruiken.

Service verschilt per abonnement

De nieuwe Bel+SMS+Web-abonnementen hebben dezelfde service als die van de Red-abonnementen. Zo krijgen de klanten 5GB webopslag en de Mobile Protect Service van Vodafone voor het opsporen van een verloren telefoon. Gratis toegang tot de klanteneservice en het snel vervangen van een kapotte mobiele telefoon geldt alleen voor de Red-abonnementen.

Klik hier om goedkoop internet te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *